Молодята Еллісон і Тейбор вирішили в день весілля влаштувати фотосесію у зоопарку штату Міннесота, США. Закохані фотографувалися навпротив вольєра, тримаючись за руки, як раптом, в кадрі з'явився хижак.

Ведмідь, на тлі вольєра якого робили знімки молодята, зібрав тисячі коментарів і репостов у соцмережі Reddit.

Тварина змінює вираз морди на кожному знімку, ніби-то підігруючи американській парі. Більшості користувачів здалося, що ведмідь схожий на відкинутого закоханого.

"Він виглядає як той самий хлопець, який таємно закоханий у наречену і тепер остаточно втратив надію" "Здалося, ніби він чекав моменту, коли поставлять запитання, чи є перешкоди для союзу, але потім зрозумів, що в наші дні про таке вже не запитують" Кажіть зараз або зберегти таємницю навіки. Ведмідь: "Ніііііііі" "Прикольно, це найпотішніший весільний знімок" пишуть в коментарях користувачі

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, Елізабет і Руна вирішили так відіграти весілля, щоб запам'ятали всі. Замість звичної білосніжної церемонії молоді люди вирішили одружитися на березі мальовничого озера в Норвегії в образі вікінгів, пише Life.ru.

За основу вони вибрали однойменний серіал. Не тільки молодят, але і всі гості були вбрані в старовинні костюми. Крім того, у програмі були присутні обряди вікінгів.

Елізабет і Руна запросили на церемонію одруження язичницького жерця, який провів ритуал для зміцнення нового осередку суспільства. Чоловік наповнив посудину свинячою кров'ю і измазал голови молодят, а залишки приніс у жертву богам.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", найстрашніша коронація в історії людства сталася в Португалії в XIV столітті. Деколи героїв цієї історії називають португальськими Ромео і Джульєттою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у світі стало менше ще на одного зіркового холостяка - американський співак Джастін Бібер заручився з моделлю Хейлі Болдуін.