Нещодавно в Мережу потрапив перший офіційний тизер майбутнього фільму. Опублікувала тизер компанія Marvel, яка займалася зйомками даної кінострічки.


Стало відомо, що дія буде проходити в 90-ті роки минулого століття, а на екрані будуть не тільки нові герої, а також ті, що вже запам'яталися і сподобалися фанатам, в числі яких Корат Переслідувач і Ронан Обвинувач з “Вартових Галактики”, а також молодий Нік Ф'юрі, якого зіграє Семуель Л. Джексон.


Сюжет кінокартини повинен планомірно перетікати в наступних “Месників”, де Капітан Марвел повинен буде спільно з іншими супергероями вступити в останню сутичку з Таносом після приголомшливої поразки Месників у фіналі “Війни нескінченності”.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще


Також раніше в Мережу потрапив трейлер серіалу “Повернення додому”, головну роль в якому зіграє Джулія Робертс. Уточнюється, що жанром картини став пслихологичексий трилер. Робертс грає роль психотерапевта, яка надає допомогу солдатам після війни, аби ті повернулися до повсякденного життя морально здоровими. Наголошується, що це перша роль Джулії в серіалі.


Також Знай.UA писав про те, що тизер до фільму “Черниця” містив настільки багато страшних сцен, що YouTube довелося заблокувати відео, незважаючи на те, що тизери до хоррорів зазвичай не піддаються блокуванню.Відзначається, що ролик триває лише 6 секунд. Модератори подякували його творцям за оригінальність, однак, попросили надалі не створювати подібні речі.


Раніше Знай.UA повідомляв, що Стівен Кінг назвав найкращий фільм за всю історію кінематографа. Як зауважив письменник, це не кінокартина в стилі хоррор. На обдумування відповіді на питання, який же фільм буде в лідерах, Кінг взяв ніч, а результати своїх роздумів опублікував у себе в мікроблозі.