Група вчених з Каліфорнійського університету попередила світ про страшну перспективу, яку передбачили ще у 1973 році: у людства є всі шанси вимерти вже до 2040 року.

Так, декілька десятиліть тому співробітники Австралійського університету використовували надпотужний комп'ютер для обробки спеціальної програми, здатної змоделювати майбутнє планети. Так, пристрій показав, що через семимильні кроки промислового розвитку і перенаселення планета не встигатиме відновлюватися:вже до 2040 року ситуація із забрудненням навколишнього середовища стане не просто критичною, а смертельною.

Дослідники заявляють, що протягом останніх двох століть темпи розвитку тільки збільшуються, а планетні ресурси далеко не безмежні. Згідно з прогнозом, pізке погіршення якості життя ми відчуємо вже у 2020 році: до цього моменту на Землі зафіксують критичний стан: почнуться епідемії і масові смерті через забруднення повітря, грунту та питної води.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Всього за кілька років кількість людей на планеті впаде до показників початку 20 століття, а фінальна агонія наздожене Землю у період з 2040 по 2050 роки. Цивілізація припинить своє існування, хоча не виключено, що певному відсотку людства все ж вдасться залишитися в живих.

Нагадаємо, скільки існує вчених, стільки, напевно, і дат, коли світу повинен прийти кінець. Так, згідно з новим пророцтвом, Його Величність Апокаліпсис повинен настати зовсім скоро: якщо вірити вченим, то нам з вами залишилося жити всього кілька місяців, бо кінець світу "призначили" на літо 2019 року.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", що знайдено легендарну Нібіру, Судний день близький.

Також "Знай.uа" писав, збудеться друга половина пророкувань Распутіна.