Підлітки далеко не завжди горять бажанням провести час з батьками, але цими фільмами і серіалами ви точно притягнете їх до екрану. Підбірку відеоматеріалів, які варто подивитися з дитиною, читайте в матеріалі Clutch.

Обдарована

Цей зворушливий фільм розповідає про дівчинку з феноменальними здібностями до математики. Вона живе зі своїм дядьком тихим і розміреним життям, поки в неї не вривається бабуся, яка вирішила зробити онуку зіркою.

Стажер

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Це добрий і світлий фільм про пенсіонера, який вирішив почати життя з чистого аркуша, влаштувавшись стажером. Цей фільм навчить вас цінувати життя в будь-якому віці, а дітям пояснить, як важливо бути працьовитим.

Кухар на колесах

У успішного кухаря в якийсь момент все життя пішло шкереберть і він вирішив виконати свою дитячу мрію, відкривши закусочну на колесах. Цей добрий фільм навчить вас переживати сімейні труднощі.

Пеппі Довгапанчоха

Пригоди Пеппі мало кого залишать байдужим. Тим більше варто подивитися цей фільм з дочкою, щоб показати їй гідну рольову модель сильної і незалежної жінки.

Диво

Цей фільм з класичним сюжетом про хлопчика з негарним обличчям, але красивою душею. Він не лише змусить вас ридати в три струмка, але і допоможе повірити в краще.

Красуня і чудовисько

Фільм з Еммою Вотсон - найкраща екранізація казки. Він навчить всю сім'ю добріше ставитися до людей і дивитися глибше.

Закрита школа

Містика, пригоди, таємниці, інтриги відмінно поєднуються з гумором, дружбою і романтичними відносинами персонажів. Цей серіал сподобається всій родині.

Свати

Коли в одному будинку зустрічаються жителі села і жителі великого міста — чекай біди. Цей серіал змусить вас сміятися до сліз.

Таємниці Смолвіля

Цей серіал розповість про Супермена у його підлітковому віці. Але не бійся, дорослим він подобається так само сильно, як і підліткам.

Танцювальна лихоманка

Це дуже смішний диснеївський серіал. Він допоможе вселити впевненість у твою дитину, покаже справжню дружбу і надихне на творчість.

Нагадаємо, "Твін Пікс" умістили в хвилинне відео.

Як повідомляв Знай.ua, з'явився моторошний трейлер нового серіалу про Сабріну.

Також Знай.ua писав, мережа злили трейлер нового фільму братів Коен.