Меми не тільки здатні розсмішити до сліз, але і розкажуть про те, що ж відбувається в світі на даний момент. Про теми, які підірвали інтернет і найактуальніші меми читайте в нашій добірці.

"Отруйники" Скрипалів

13 вересня видання RT опублікувало інтерв'ю росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких британська влада назвала підозрюваними в отруєнні сім'ї Скрипалів. І у багатьох виникли питання до слів Петрова і Боширова.

Наприклад, користувачам не зовсім зрозуміло, чому чоловіки поїхали в крихітне місто, як туристи. Вони жартують над поясненням про знаменитий собор.

Крім того, користувачам здалося смішним те, що на питання головного редактор RT Маргарити Симоньян про те, чому чоловіки подорожую разом, вони відповіли, що не варто лізти в їхнє особисте життя. Звучить, скажемо так, не зовсім гетеронаправленно.

Популярні новини зараз

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

Показати ще

Презентація Apple

Напередодні компанія Apple презентували нові продукти. Користувачі не змогли пропустити таку подію і почали створювати меми. Вони жартують над захмарними цінами на гаджети і в унісон погрожують продати нирку за айфон.

Нагадаємо, тупість "отравителей" Скрипалів надихнула мережу на створення мемів.

Як повідомляв Знай.ua, романтична подорож отруйників Скрипалів підірвало мемами мережу.

Також Знай.ua писав про те, що меми на 13 вересня разсмішать до сліз навіть вашу бабусю.