Російська примадонна Алла Пугачова втомилася від усього в житті і захотіла піти на довгоочікуваний спокій
Відома виконавиця, яка поїхала в Європу на кілька місяців, стривожила своїх шанувальників заявою про погане самопочуття.
Останнім часом легендарна співачка взяла двійнят і разом з цілим штатом прислуги вирушила в Латвію. Незважаючи на тривалий відпочинок в Юрмалі, по приїзду в Російську Федерацію вона розповіла журналістам, що дуже втомилася.
«З дітьми все добре, а я так втомилася…», заявила Пугачова журналістам, які зустрічали її на пероні московського вокзалу.


Варто також відзначити, що примадонна і раніше скаржилася на стан здоров'я, що погіршується через її віку. Пугачова не раз відзначала, що відчуває слабкість, дискомфорт. Крім цього, її переслідують проблеми з ногами.


Зауважимо, що Алла Пугачова не користується послугами авіаліній. Примадонна воліє подорожувати поїздами, адже перельоти протипоказані їй з-за здоров'я. Для поїздки в Юрмалу чоловік примадонни Максим Галкін викупив для сім'ї комфортабельний вагон за 300 тисяч рублів, в якому є шість комфортабельних VIP-купе з душовими, власний бар-ресторан і спальня-вітальня.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Нагадаємо, в російському місті Сочі пройшов музичний фестиваль "Нова хвиля 2018". У цьому році на сцену виходили не тільки молоді співаки з 15 країн, але і відомі зірки.
Відсутня тільки муза фестивалю - Алла Пугачова. Відомий композитор і продюсер, голова журі конкурсу Ігор Крутой в одному з недавніх інтерв'ю заявив, що в цьому році Примадонну не запрошував.
"В майбутньому році в неї ювілей, ось тоді, думаю, і будемо її вмовляти приїхати, – пояснив російський композитор. – Тоді і поговоримо з нею про участь запропонуємо зробити великий творчий вечір. Будемо раді, якщо погодиться". Алла Пугачова в якості спеціального гостя брала участь в "Новій хвилі" з самого першого конкурсу - з 2002 року.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", експерти викрили Пугачову і Галкіна.

Також "Знай.uа" писав, що вперше в житті Пугачова змінила улюбленій справі.