Британські журналісти зробили підбірку найцікавіших коментарів на найпопулярнішому в світі порносайті PornHub.

Про це повідомляють ЗМІ.

Як виявилося, найчастіше відвідувачі цього сайту обговорюють зовсім не постільні сцени і сексуальні техніки. Увага людей прикута до кіноляпи. Користувачі багато жартують і обговорюють в коментарях політику.

Наприклад, в коментарях до одного з порнороликів з популярною актрисою виникла розмова про релігію, де користувачі обговорювали Ісуса і латинські тексти молитов. Люди часто чіпляються до декорацій і дірок в сюжеті.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Цей хлопець доставляв піцу годину. Більшість піцерій, які я знаю, пропонують за це безкоштовну піцу. Вона повинна подзвонити і поскаржитися", - обурився один з глядачів.

Самі представники PornHub не збираються втручатися в ці обговорення, вважаючи, що коментарі - популярний канал для взаємодії користувачів один з одним, а також з авторами відео і акторами.

Разом з тим варто відзначити, що раніше пополуряний у всьому світі сайт для дорослих PornHub проаналізував потік відвідувачів та зробив несподівану заяву. Як виявилося, гавайці, які отримали неправдиве повідомлення про ракетну атаку, масово перестали цікавитись сайтом та його контентом.

За даними PornHub, саме того дня, коли надійшло повідомлення, відвідуваність упала на 77%.

Проте відразу після того, як влада штату оголосили, що тривога була помилковою, кількість переглядів роликів на сайті було на 48% вище, ніж звичайно.

3 січня мешканці Гавайських островів отримали помилкове попередження про ракетну загрозу. Пізніше з'ясувалося, що помилки припустився один із співробітників відповідальних служб, "що натиснув не на ту кнопку". Пізніше в Федеральній комісії зв'язку США відзначили, що інцидент з неправдивим оповіщенням трапився через відсутність у влади Гаваїв контролю за тривожними повідомленнями.

Крім того варто відзначити, що у четвер, 10 травня, Кабмін затвердив логотип і слоган міжнародного бренду України - UkraineNOWua. Їх підготувало Міністерство інформаційної політики.

У соцмережах відразу ж підхопили новинку і почали обговорювати її. Так, українці задаються питанням про правильність використання терміну "брендинг".

Деякі коментатори припустили наявність у затвердженому Кабміном варіанті міжнародного логотипу певне відсилання.

"Тільки це не бренд України, а марення сьогоднішньої української влади - все через ... робиться", - написала одна з користувачів.

В Україні з'явився єдиний масштабний бренд країни

Нагадаємо, Настя Каменських присвятила пісню Укравтодору.

Як повідомляв "Знай.ua", серіал чи фільм для дорослих?.

Також "Знай.ua" писав, що копи піймали банду збоченців.