7 вересня відбудеться жива трансляція концерту сера Пола Маккартні, який він дасть на підтримку нового студійного альбому Egypt Station. Він стане сімнадцятою сольною роботою видатного композитора і виконавця. Нагадаємо, що попередній альбом New був випущений в 2013 році.

На концерті Пол виконає як добре знайомі композиції з репертуару The Beatles, так і пісні з нового диска. Щоб не пропустити трансляцію, можна включити нагадування сервісу YouTube про його початок. Хоча концерт відбудеться глибоко вночі по нашому часу, сподіваємося, це не стане перешкодою для шанувальників великого музиканта.

А поки, щоб скрасити очікування, пропонуємо вам послухати чудову пісню з нового альбому, яка вже побачила світ у вигляді окремого синглу.

Раніше ми повідомляли, що музиканти Пол Маккартні і Джон Леннон підписували складені пісні як Леннон / Маккартні, але шанувальники The Beatles все одно здогадалися, хто написав кожну конкретну пісню.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Проте думки фанатів різко розділилися по композиції "In My Life" з альбому Rubber Soul. Вирішити суперечку допомогли вчені. Нещодавно їм вдалося вирішити давню суперечку і з великим ступенем ймовірності назвати композитора даної пісні.

Дослідженням зайнялися три наукових спеціаліста з Гарвардського університету.

Також ми писали, що у Мережі був опублікований відеозапис за участю музиканта Пола Маккартні в популярному караоке-проекті Carpool Karaoke Джеймса Кордена. Відео за два дні зібрав мільйони переглядів на YouTube-каналі шоу. І досі, відео набирає все більшу популярність.

Варто відзначити, що ролик за два дні зібрав понад шість мільйонів переглядів.

На ролику музикант і ведучий їздять по місту Ліверпулю (батьківщині співака), співають пісні і спілкуються.

Нагадаємо, Пол Маккартні підкорив соцмережі крутейшим відео.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Мік Джаггер відсвяткував своє 75-річчя.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, гітарист легендарної британської рок-групи The Rolling Stones Ронні Вуд розповів, що переміг рак легенів.