У мережі з'явилися офіційні кадри зі зйомок фільму "Капітан Марвел". Це перший фільм Marvel про жінку-супергероя.

Стрічка розповість про пілота Керол Денверс — найблільш могутнього позитивного персонажа всесвіту Marvel. Її роль виконала актриса Брі Ларсон, пише видання Entertainment Weekly.

Дія фільму розгорнеться в 90-х. До його початку Дэнверс вже має суперздатності. У фільмі з'явиться і Ф'юрі без фірмової очної пов'язки. Героя Семюела Л. Джексона омолодили за допомогою спецефектів.

капітан марвел

"Капітан Марвел" розповість історію походження супергероїні Керол Денверс/Капітана Марвел – титульну роль відіграє володарка "Оскара" Брі Ларсон, а компанію їй складають вже знайомі шанувальникам кіновсесвіту MCU Семюел Л. Джексон (Нік Ф'юрі), Лі Пейс (Ронан), Кларк Грегг (Філ Колсон). Також у фільмі можна буде побачити Бена Мендельсона (в якості чергового лиходія) і Джуда Лоу (в ролі наставника головної героїні). Дія фільму розгорнеться в епоху дев'яностих.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

капітан марвел

Прем'єра "Капітана Марвел" відбудеться в кінотеатрах якраз під свято 8 березня в 2019 році.

Також ми писали про те, що в мережу виклали перший трейлер довгоочікуваного сиквела фільму жахів "Хеллоуїн". Перша стрічка франшизи вийшла в 1978 році і відразу ж стала культовою. Історія про маніяка по імені Майкл Майєрс, що переслідує звичайну дівчину, стала класикою жанру. Через 40 років творець кіносерії Джон Карпентер повертає "Хеллоуїн" на великі екрани з початковим акторським складом.

Головну роль в оригінальному фільмі 1978 року виконала Джеймі Лі Кертіс. Вона зіграла 17-річну дівчину Лорі Строуд, яку став переслідувати маніяк-вбивця Майкл Майєрс (Нік Кастл), що втік з психіатричної лікарні.

Нагадаємо ми раніше показували, як змінилися актори культової трилогії "Назад в майбутнє" 33 роки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Тарантіно переснимет самий культовий серіал в історії, але тільки для дорослих.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що легендарна "Поліцейська академія" через чверть століття повернеться на екрани.