Ось і закінчилась літня пора, а разом із нею і канікули у школах, відпустки і вилазки на природу на шашлики. Перевертаємо календарі на вересень і згадуємо найбільш цікаві відеоролики і забавні меми в матеріалі від Знай.uа.

Не дивлячись на те, що з мемами в останні місяці було не густо, відео в мережі виявилося трохи більше. Однак початок навчального року виправить цю ситуацію.

Найбільш сльозливе відео місяця

Деніел і Пейдж Зезулка з американського штату Джорджія опублікували у соцмережі Facebook відео, яке всього за дві доби примудрилося набрати більше 11 млн переглядів. І воно настільки зворушливе, що якщо ви не хочете цим недільним ранком розревітися, то краще пропустіть.

Протягом трьох років подружжя Зезулка було опікунами для трьох дітей. І лише напередодні їм дозволили стати їх офіційними прийомними батьками. До дня народження однієї з дочок вони вставили в фоторамку повідомлення про усиновлення, упакували в подарункову коробку і вручили дівчинці. Подальшу реакцію батьків і їх офіційної дочки дивіться на відео.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

RTX On/Off

У серпні компанія NVIDIA представила нові відеокарти з підтримкою технології трасування променів у реальному часі. Природно, пишність нових відеокарт, які ще навіть не дісталися до сторонніх оглядачів, не могли не спровокувати хвилю мемів у соціальних мережах.

Зокрема, користувачі демонстрували, як змінюються зображення, коли до них застосовують технологію трасування променів, яка повинна додавати картинці реалістичності в плані освітлення і віддзеркалень.

Чи можна виграти у відображення в камінь-ножиці-папір?

У Всесвіті стільки питань, на які людині тільки належить знайти відповіді або, так і не знайшовши їх, розчаруватися. Юний російський блогер Микола Кандауров вирішив звалити на себе частину цих пошуків і зрозуміти, де проходить межа людських можливостей.

Можна вдихнути і видихнути одночасно? Як втекти від своєї тіні? Як вимовити твердий знак? Юний експериментатор готовий перевірити це все на собі. І суб'єктивно, це найкраще, що можна було побачити цього літа.