21-річна Кайлі Дженнер славиться своїми апетитними формами. Однак на останньому знімку в Instagram знамениті стегна зірки реаліті-шоу виглядали набагато менш пишними, ніж зазвичай.
На свіжому знімку в Instagram Кайлі Дженнер виглядає набагато стрункішою, ніж завжди.

31 серпня Кайлі Дженнер розмістила в мікроблозі нове фото, на якому вона позує в чорному міні-топі і велосипедках. Шанувальники звернули увагу, що знаменитість виглядає набагато більш стрункою, ніж раніше: її ноги і стегна здавалися менш об'ємними.

Фанати запідозрили недобре. Одні припустили, що зірка реаліті опрацювала кадр в фоторедакторі, перш ніж викласти його в Instagram, інші — що знаменитість зробила ліпосакцію. «Звідки такі стрункі ноги? Ще минулого тижня вони були повними», «Фотошоп творить дива, схудла за тиждень», «Ліпосакція — і відразу мінус 10 кілограмів», «Що Кім, що Кайлі, всього за тиждень схудли кілограмів на десять, диво», — прокоментували кадр фолловери інста-діви.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

А як ви вважаєте, чому стегна Кайлі Дженнер буквально «здулися» на новому фото?
Нагадаємо, одна з найбагатших молодих зірок світового шоу-бізнесу кардинально змінила імідж. Наймолодша сестра Кім Кардашьян, що прославилася тим, що без сорому копіювала її стиль, вирішила нарешті йти власним фешн-шляхом.
Можливо, важливу роль у зміні іміджу зіграло народження доньки, а можливо, Кайлі нарешті подорослішала. В її образі, само собою, знаходиться місце і сексуальності, але куди більш м'якою і жіночною, ніж раніше.
Папараці сфотографували Дженнер у новому вигляді. На публіці зірка з'явилася в сексуальному, але при цьому досить лаконічному чорному платті.

Довжина мікро, вузький силует і жодного натяку на декольте – мабуть, цей образ Кайлі можна назвати одним з найбільш вдалих за останній час. Додайте до цього витончену фігуру, пишні груди і природний макіяж – так від Дженнер просто очей не можна було відірвати!
До речі, після народження дочки молодша сестра Кім сильно схудла і привела себе у форму. Так що сьогодні вона виглядає куди краще, ніж кілька років тому!
Як повідомляв портал ”Знай.uа”, Кім Кардашьян знову засвітила булки в голому сукню.
Також портал ”Знай.uа”, після зради чоловік Кардашьян вплутався в бійку.