Кожна дівчинка, дівчина, жінка прагне до ідеалів краси. Іноді навіть на шкоду здоров'ю. Багатьма вже доведено, що ідеалів не існує. Проте, фахівці стверджують, що деякі риси обличчя жінки найбільш приваблюють чоловіка.

Оглядач Габріель Сейринг спільно з виданням Journal des Femmes провела масштабне опитування з метою з'ясувати, що притягує чоловіків і яку зовнішність жінки вони вважають ідеальною.

Дослідження допомогло виявити 6 прикмет, на основі яких можна створити портрет ідеальної жінки.

Блакитні очі

Більшість шанувальників у блакитнооких дівчат (40%) . Друге місце у карооких (приблизно 30%), а дівчата з сірими і зеленими очима замикають трійку (21%). Зовсім небагато прихильників виявилося у дівчат з горіховим кольором очей (світло-карий колір з зеленими прожилками).

Популярні новини зараз

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

Веснянки

42% чоловіків у захваті від веснянок, 35% сходять з розуму від родимки над верхньою губою, 17% чоловіків подобається невелике поглиблення на підборідді і всього 6% чоловіків не проти, щоб у їх ідеальної жінки на обличчі був пірсинг.

Темний колір волосся

За результатами опитування, 43% чоловіків вважають брюнеток більш привабливими. На другому місці опинилися шатенки і руді (28%), блондинки опинилися фактично на четвертому місці (14%). А 15% чоловіків не змогли визначитися.

Ніс

Згідно з результатами опитування, чоловіки визнали найбільш привабливими власниць маленького носика з трохи піднятим кінчиком. А ось володарки "орлиного" носа користувалися найменшою популярністю. Що не дивно.

Розпущене довге волосся

У своїй уяві 60% представників сильної статі представляють ідеальну жінку з довгими і обов'язково розпущеним волоссям. І лише 8% віддали перевагу косі або волоссю, прибраному в тугий кінський хвіст.

Губи

Більшість дівчат прагнуть збільшити губи будь-якою ціною і, як виявилося, даремно! Чоловіки не вважають привабливими губи, як у Анджеліни Джолі і Кайлі Дженнер. Вони дають їм коротку характеристику - занадто. Набагато більше чоловіків приваблюють природні губи з не надто вираженої улоговинкою. Наприклад, як у моделі Міранди Керр.

Нагадаємо, психолог розповів, як правильно робити компліменти жінкам.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці жінки бояться першої шлюбної ночі як вогню, і ось чому.

"Знай.uа" писав, психолог розкрив головну проблему жінок у ліжку.