Гороскоп на 31 серпня Овен

Сьогодні ви можете говорити все, що вважаєте за потрібне. Відкиньте всю скромність. Інакше ваша думка буде вже не так корисно.

Гороскоп на 31 серпня Телець

Залиште цей п'ятничний день для розслаблення. Ви напевно давно хотіли щось зробити для себе. Можете і взагалі нічого не робити, а дозволити собі просто полінуватися.

Гороскоп на 31 серпня Близнюки

Весь день пройде чудово за одним винятком: він буде позбавлений навіть мінімального комфорту. То вам присісти ніде, то занадто жарко, то занадто холодно.

Гороскоп на 31 серпня Рак

Ракам сьогодні везти не буде. Але не звертайте увагу на це одноденне невезіння, а важливі справи просто відкладіть до кращого дня.

Гороскоп на 31 серпня Лев

Леви будуть приборкувачами диких людей. Тільки ви можете це зробити. Буде потрібен весь ваш такт, все терпіння і навіть ласка.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Гороскоп на 31 серпня Діва

Ваша свобода сьогодні перенесе потрясіння. Вас поставлять перед фактом, що ніякої свободи у вас якраз немає. Зате це означає, що ви потрібні людям.

Гороскоп на 31 серпня Терези

Сьогодні у вас дійсно є можливість впливати на подальші події. Не опускайте руки і не пливіть за течією, ніхто не знає приведе вона до чогось хорошого або до смертельного водоспаду.

Гороскоп на 31 серпня Скорпіон

Сьогодні своєю силою ви могли б зарядити кілька електростанцій. Але цього все одно не вистачить, щоб вирішити вашу проблему, поки ви не приймете рішення використовувати новий підхід.

Гороскоп на 31 серпня Стрілець

Сьогоднішній день вам ніяк не можна витрачати даремно. Можливостей буде, хоч ложкою їж. Так що лінь вам не можна дозволити.

Гороскоп на 31 серпня Козеріг

Сьогодні зірки радять вам не показувати свої думки і почуття. За вами будуть уважно стежити. І це не ті люди, яким потрібно відкриватися.

Гороскоп на 31 серпня Водолій

Сьогодні вам потрібно не перенапружуватися, але працювати досить, щоб з радістю сказати в кінці дня, що ви закінчили всі справи.

Гороскоп на 31 серпня Риби

Ви не просто літаєте в хмарах, а втрачаєте зв'язок з реальністю. Так що не потрібно звинувачувати людей, що вони вчора нічого такого вам не говорили. Просто ви були не тут.