З YouTube прибрали скандальний ролик проти російського опозиціонера Олексія Навального "Гітлер 1945/2018 Навальний – МОЖЕМО ПОВТОРИТИ", якого у відео порівняли з Гітлером.

Причиною такого рішення стала заява про порушення авторських прав, подана користувачем із ніком "Інокентій Тракторист", передає "Радіо Свобода".

У появі роликів, які дискредитують Навального, ряд журналістів підозрює Кремль і зокрема компанію "Михайлов і партнери". Остання зараз щільно співпрацює з російською владою, а її керівник Сергій Михайлов регулярно ходить на наради до куратора внутрішньої політики Сергія Кирієнка та отримує великі підряди.

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков відхрестився від відео, заявивши, що це – не їх порядок денний і вони таким не займаються.

Раніше у росЗМІ промайнула інформація про те, що у Путіна вирішили розгорнути інформаційну кампанію проти опозиціонера, який може скласти російському лідеру серйозну конкуренцію в боротьбі за пост президента.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Зокрема, мова йшла і про те, що з ним боротимуться "приблизно як із Гітлером". І от уже 19 квітня на YouTube був опублікований відеоролик, в якому опозиційного політика порівняли з фюрером.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, Навальний розповів, чим займався за гратами, куди потрапив після антикорупційного мітингу. Проте 15 діб у СІЗО його не залякали, і він анонсував нові акції протесту.