Кольоровий пробіг називають "найщасливіші 5 кілометрів". Він є міжнародним рухом і несе 4 цінності: здоров'я, щастя, віру в індивідуальність та доброчинність. Цікавим є той факт, що Тревіса і його команду на створення саме такого формату надихнуло відразу кілька інших святкових шоу і фестивалів, а саме:

  • ФЕСТИВАЛЬ ФАРБ Холі / HOLI, FESTIVAL OF COLORS - індійське свято на честь приходу весни, в якому відбувається масова хода і люди обсипають один одного кольоровими фарбами.
  • Кольорова вечірка / PAINT PARTIES - популярні вечірки серед молоді, кульмінацією яких стає шоу з масовим поливом глядачів-гостей рідкою (часто неоновою) фарбою з брандспойтів, під загальний тріумф і танці до ранку.
  • ЗАБІГ В ГРЯЗІ / MUD RUN – пробіг заради перемоги над своїми страхами, з перешкодами та ямами з брудом, де потрібно весь час бігти, під чимось повзти, щось штовхати, піднімати тощо.
  • СВІТ КОЛЬОРУ DISNEY / DISNEY'S WORLD OF COLOR - open-air нічне шоу в Каліфорнії, де задіяні 1200 музичних фонтанів води, світло, вогонь, лазери і туман. Завдяки сукупності всіх ефектів можна спостерігати кольорову анімацію із сцени з популярних діснеївських мультфільмів.

Історія ж київського Кольорового пробігу налічує майже 4 роки, організаторами - є столичний клуб "KM Running club" та компанія "New Balance Україна". Звична для киян Контрактова раптово перетворюється на казковий всесвіт, колеги на чолі з директором - на супергероїв, діти - на розфарбованих крейзі-істот. Спортсмени та любителі бігу, прихильники активного відпочинку і просто бажаючі емоційно зустріти літо збираються на старті на Контрактовій площі. Учасникам пропонують на вибір дистанції 3 і 6 км, які супроводжуються фарбами холі, музикою та підтримкою глядачів. Завжди вітаються креативні образи з оригінальними атрибутами, адже найнеординарніші прояви індивідуальності отримують від партнерів заходу призи за найкращі костюми та створення гарного настрою на біговому святі.

Пробіг охоплює центральні вулиці столиці - вул.Сагайдачного та частково, Костянтинівську. Обов’язковим правилом для допуску до старту є дрес код - білі футболки. Перед стартом відбувається традиційна розминка з тренером та дитячий забіг на 800м. У цьому році кошти виручені з реєстрації на дитячий забіг будуть спрямовані на допомогу дитячому відділенню онкогематології КЗ КОР Київського обласного онкологічного диспансеру (дообладнання маніпуляційного блоку інтенсивної терапії).

Крім цього, долучитись до цієї доброї справи можна буде ще й іншими шляхами: зробити благодійний внесок в обмін на яскраву ексклюзивну сувенірну продукцію, або принести кольорові олівці, фарби, альбоми для малювання. З цього будуть сформовані подарунки, для дітей, яким дуже потрібен позитив і віра в найскоріше одужання.

Після пробігу на всіх учасників чекає лотерейний розіграш цінних призів, наприклад, головним призом 2017 року стане подарунок від генерального партнера заходу - авіакомпанії Turkish Airlines, - авіаквиток у будь-який напрямок з карти польотів авіакомпанії Turkish Airlines, тобто 299 напрямків у всьому світі. А також серед призів - iPhone 7 та Apple Watch від компаній Цитрус, техніка від HP, враження від Bodo та чудові подарунки від New Balance Україна.
На події буде працювати яскрава дитяча локація, де різноманітні активності допоможуть батькам з дітьми чудово провести час до або після забігу!

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Реєстрація
Facebook сторінка