У російському місті Приозерськ водії вийшли на новий рівень неадекватності: чоловік спеціально збив дитину, яка грала неподалік с іншими хлопцями.

Діти бігали з іграшковими пістолетами і автоматами, "стріляючи" в машини, які проїжджали повз. Одному з водіїв це не сподобалося настільки, що він не полінувався розвернутись, заїхати на тротуар і збити одного з хлопчиків. Після цього водій вийшов з машини і змусив дитину стояти на колінах до приїзду поліції. Коли правоохоронці приїхали, то вирішили забрати дитину у відділок, а тим часом водій позашляховика спокійно сів до машини і покотився геть. Дивовижний абсурд зняла камера відеоспостереження одного з магазинів, що розташувалися неподалік.

Журналісти з'ясували, що хлопчика звати Іван, йому десять років. Автомат, зрозуміло, був іграшковий і нікого покалічити він їм не міг. У відділку поліцейські ні про що не питали у Вані, а просто переказали ситуацію шокованим батькам, які примчалися після дзвінка від правоохоронців. Працівники травмпункту діагностували у хлопця забій лівої скроні і струс головного мозку. Обурений батько написав заяву на неадекватного водія.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Києві в аварії постраждала новонароджене немовля.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще