КПРФ планує взяти участь у заходах присвячених Першотравню у Києві.

Про це лідер російських комуністів Геннадій Зюганов заявив у вівторок під час прес-конференції, відповідаючи на питання, чи поїдуть представники КПРФ до Києва, передає "Інтерфакс-Україна".

Він підкреслив, що представники його партії вже в Києві та готуються до заходів.

Головний російський комуніст додав, що в них прийматимуть участь всі європейські ліві і комуністичні партії, народно-патріотичні рухи, а також латиноамериканські і азіатські представники.

Зюганов сказав, що зараз у Києві небезпечно і комуністи усвідомлюють це краще за інших, але вони "мають найбільший досвід боротьби з фашизмом".

Він додає, що вживаються всі необхідні заходи для безпеки під час мітингів.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше Компартія України подала заявку на проведення акції до Дня міжнародної солідарності трудящих. Планується, що колона пройде від Бессарабської площі Хрещатиком до Європейської площі. В них приймуть участь 6 тис. учасників.

Лідер Компартії України Петро Симоненко повідомив, що партія поки не прийняла остаточного рішення щодо проведення маршу в Києві 1 травня.

Він додав, що весь день перебував на допиті і не поки не знає, чи міська влада дала дозвіл на їх проведення, а остаточне рішення залежить саме від цього.