Система роздрібної торгівлі заявила, що розширює свою мережу AmazonFresh в третьому місті США після успішної роботи в Лос-Анджелесі і Сіетлі. Сервіс надається в той же день і здійснює доставку рано вранці більш 500000 видів товарів, у тому числі і свіжих продуктів.

Доставка продуктів, замовлених в інтернеті швидко набирає обертів. Компанії FreshDirect, Instacart, Peapod і Safeway привозять все необхідне клієнтам, які не хочуть ходити по супермаркетам. Wal-Mart тестує свої послуги - сервіс Walmart To Go - у Сан-Франциско з 2011 року. Компанія eBay поставляє товари, від iPad до рушників та інструментів, з міських магазинів своїм клієнтам всього протягом однієї години.

Тепер клієнти можуть замовляти через AmazonFresh абсолютно все, починаючи від електроніки і закінчуючи дитячими підгузками й готовими стравами з місцевих ресторанів.

Читайте також: Через проблеми з англійською в РФ мало не зіткнулися літаки

Доставка здійснюється безкоштовно при замовленні на суму більше $ 35, але користувачам AmazonFresh в Сан-Франциско і Лос-Анджелесі доведеться заплатити $ 299 на рік за обслуговування. Також можна додатково підписатися на сервіс Amazon Prime, який коштує $ 79 і включає в себе безкоштовну доставку протягом двох днів багатьох товарів Amazon і доступ до відеосервісу компанії.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

AmazonFresh був запущений в Сієтлі, де базується Amazon, в 2007 році, і почав працювати в Лос-Анжелесі в червні цього року, нагадує видання.