Американський боксер Рой Джонс, який нещодавно отримав російське громадянство, програв бій британцю Енцо Маккарінеллі. Джонс був відправлений у нокаут у четвертому раунді. Минулий поєдинок, що відбувся в Москві на "Арені Легенд", повинен стати для нього останнім у професійному спорті. Користувачі соцмереж почали активно обговорювати гучний програш знаменитого боксера, пов'язуючи це саме зі зміною громадянства.

Як відомо, Рой Джонс отримав російське громадянство у вересні 2015 року. Відповідний указ підписав президент РФ Володимир Путін. Боксер висловив бажання "стати активним членом російського суспільства" і пообіцяв зайнятися "будівництвом мосту між країнами". Перед написанням заяви про отримання громадянства спортсмен зустрівся з Путіним.

Читайте також: Усик нокаутував кубинця Родрігеса (відео)

Рой Джонс - один з найвідоміших боксерів у світі. Він завоював титули чемпіона світу в декількох вагових категоріях. У 1990-х роках журналісти визнали його боксером десятиліття. Джонса також називали кращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

На професійному рингу 46-річний Джонс провів 71 бій, в яких здобув 62 перемоги (45 - нокаутом) і зазнав дев`ять поразок. На рахунку 35-річного колишнього чемпіона WBO Маккарінеллі 41 перемога (33 - нокаутом) і сім поразок.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще