У Ільдара Дадіна, якого засудили до трьох років колонії за участь в антиурядових мітингах в Росії, знайшли візитку Яроша. Тим самим, нібито "встановивши" його зв'язок з "Правим сектором".

Про це написала журналістка Анастасія Зотова в блозі на сайті "Відкрита Росія", супроводивши текст витягами з кримінальної справи засудженого активіста.

"Як казали в моєму дитинстві, "якщо ви не вірите, будь ласка, перевірте". Ось, наприклад, все ж чули про візитку Яроша? Ось таку візитку знайшли у Ільдара (хтось із Києва привіз, там такі на кожному кроці продаються) . Вона була вилучена під час обшуку. Як і мобільний телефон, який правда слідчі не оглянули, оскільки він розрядився (ось тепер ви знаєте, як працює наше слідство)", - написала журналістка.

Читайте также: Антипутінських активістів посадили на три роки (фото)

Як пише Зотова, - "Якщо виступати проти війни - це екстремізм, ну тоді я вже й не знаю, що подумати"

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Виступи Дадіна проти війни на Донбасі слідчі назвали пропагандою екстремізму, що також включили в його кримінальну справу.

Відзначимо також, що батько політв'язня Ільдара - Ільдус Дадін дав свідчення проти свого сина і виступив в суді свідком звинувачення, переказавши розмови про політику, які велися в їх домі. Але, батько все ж наполягав, що його син, людина хороша, просто пішов по неправильному шляху.

Згідно з інформацією, Дадіна інкримінувалися чотири епізоди участі в неузгоджених акціях протесту 6 і 23 серпня 13 вересня і 5 грудня 2014 року, коли він зі своїми прихильниками перекрив на кілька хвилин Мясницькій вулицю в центрі Москви. Він був затриманий 30 січня цього року, 3 лютого був поміщений під домашній арешт.