В американському штаті Колорадо у лотереї зірвали великий джек-пот. Щасливчиком став 60-річний безхатько Майкл Інгфорс. Йому вдалося виграти у лотерею Eternal splendor 500 тисяч доларів.

Про це повідомляє 9news.

Американець придбав свій доленосний квиток на звичайній автомобільній заправці. Її працівник розповів, що Інгфорс дуже часто навідувався, щоб купити квиток для чергового розіграшу лотереї. Вони додали, що це вже не перший його виграш. Але до цього це були зовсім смішні суми - не більше за два долари.

"Я запитав його, чим він збирається займатися тепер. Він відповів, що хоче стати на ноги і налагодити контакт зі своєю дочкою", - розповів представник місцевого притулку для бездомних Джеремі Коваліс.

Зі своєю дочкою Інгфорс вже не зустрічався понад 20 років. Американець не мав власного житла протягом шести років. За цей час він зміг перебороти свою залежність від алкоголю. Також чоловік пережив розлучення з дружиною. Колись у нього навіть був власний бізнес.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Читайте також: Українка в Польщі купила кефір і виграла автівку (фото)

Цікаво, що шанси Інгфорса на виграш у лотереї дорівнювали один до 840 тисяч.

Нагадаємо, нещодавно у США назвали чергову щасливицю лотерейного розіграшу. Вона зірвала шалений джекпот у 310,5 мільйонів доларів. Жінка вирішила кинути роботу та побудувати новий маєток.