Відомі режисери Микита Михалков і Андрій Кончаловський написали офіційного листа президентові Росії з пропозицією створити альтернативу американськый мережі швидкого харчування McDonald`s.

Брати вирішили популяризувати вітчизняну їжу і замінити західні фаст-фуди в державі. Проект російських режисерів "Їмо вдома" оцінили в 971,8 міліонів рублів, окупити ці витрати можливо за 4,8 року.

Передбачається, що обличчям проекту стане дружина Андрія Кончаловського Юлія Висоцька, яка веде телепередачу з такою ж назвою.

Володимир Путін швидко відреагував на пропозицію діячів культури і доручив віце-прем'єру РФ Аркадій Дворкович "розглянути та підтримати в контексті вирішення завдань імпортозаміщення".

Проект "Імо дома" реалізують не тільки в Москві, але і в регіонах.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

У прес-службі російського McDonald`s зазначили, що не бояться появи конкурентного проекту, тому що у ринку Росії великий потенціал.

Нагадаємо, що боротьбу з американською мережею швидкого харчування почали влітку на території півострова Крим, де вивіски McDonald`s замінили на "Русбургер", який використовує тільки російські продукти.