Сьогодні російське відомство опублікувало список продуктів із Туреччини, які нібито мають сумнівну якість. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Деякі меблі, дитячий одяг, побутова хімія та інше не відповідають російській якості та навіть, за інформацією Росспоживнагляду, є небезпечними.

"Невідповідність нормативним вимогам протягом року виявляється серед таких категорій товарів, як продукція легкої промисловості, у тому числі дитячий одяг, меблі, миючі та чистячі засоби. Продукція відноситься до групи високого ризику", - повідомлення від представників організації.

Також міністр сільського господарства Росії Олександр Ткачев заявляв, що близько 15% товарів для села, які привозять із Туреччини, не відповідають нормам. За його ж словами, вже зафіксовано 40 випадків виявлення в турецьких продуктах заборонених і шкідливих речовин.

Читайте також: Туркам неофіційно ускладнюють в'їзд до Росії

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, сьогодні президент РФ Володимир Путін заявив, що чекає від турецького колеги Раджепа Ердогана вибачень щодо збитого СУ-24 над сирійською Латакією. Лідер Туреччини відмовився це робити.