Потенційний кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп звинуватив мережу кав'ярень Starbucks у війні проти Різдва і закликав до їх бойкоту. Трамп незадоволений дизайном святкових стаканчиків, пише BuzzFeed.

"У Starbucks більше немає "Щасливого різдва!". Більше немає. Я б не купував. Можливо, нам варто бойкотувати Starbucks", - сказав мільярдер.

Політик зазначив, що він, як християнин, у разі приходу до влади зобов'яже всі магазини бажати відвідувачам щасливого Різдва.

"Ось це ось "щасливих свят!" Можете залишити де-небудь в кутку", - додав Трамп.

Варто відзначити, що це не перший раз, коли магазини звинувачують у війні проти Різдва. Підприємці відмовляються від побажання щасливого Різдва, так як враховують багатонаціональний склад населення США, тому вони бажають відвідувачам щасливих свят.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Читайте також: Ірак і Лівія краще жили "за диктаторів" - Трамп

Starbucks щорічно на початок різдвяного сезону представляє публіці святкові стаканчики. Зазвичай на них намальовані сніжинки, олені та інші символи Різдва. У цьому році, однак, дизайнери мережі захотыли позбутися малюнків і ввели прості червоні стаканчики, що викликало гнівну реакцію багатьох християн в соціальних мережах.