Сьогодні зранку в петербурзькому аеропорту "Пулково" приземлився ІЛ-76 із тілами загиблих в авіакатастрофі, яка сталася минулої суботі в Єгипті. Саме зараз померлих доправляють в морг для проведення необхідних слідчих дій та упізнання, повідомляє сайт "Фонтанка.Ру".

Літак МНС Росії прибув о 5.53 за російським часом. На борту було 141 тіло. З льотної смуги останки забирали фури-рефрижератори. Для їх безперешкодного руху містом на дорогах виставили патрульних.

Читайте також: До Росії прибуде перший рейс з тілами загиблих в авіакатастрофі

Судмедексперти будуть встановлювати причини смерті кожної людини, адже через катастрофу порушені кримінальні справи. Після того, тіла віддадуть родичам.

"Співробітники РАГСів будуть відразу видавати свідоцтва про смерть. Також, передбачається, що страхові компанії там же будуть оформлювати необхідні документи. З родичами на місці працюватимуть психологи МНС", - уточнюють журналісти.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Літак розбився вранці 31 жовтня у Єгипті. Він прямував з Шарм-ель-Шейха в Петербург. Загинули всі 217 пасажирів і 7 членів екіпажу. В тому числі, четверо громадян України.