Другий за розміром німецький перевізник скасовує повітряні рейси до Росії. З 18 січня Air Berlin відмінить польоти своїх літаків до Москви та Калінінграду.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу авіаперевізника.

У компанії зазначають, в цьому році вже кілька разів змінювалась програма польотів до Росії. Причиною цього стало скорочення попиту на перельоти.

"На жаль, попит так і не зміг відповідати очікуваному, тому було ухвалене рішення скасувати рейси до Росії, а саме рейси між Дюсельдорфом і Москвою, Берліном і Москвою, а також між Берліном і Калінінградом", - йдеться в повідомленні Air Berlin.

Останній рейс сполученням Москва-Берліном запланований на 18 січня наступного року. Решту будуть скасовувати поступово. Зокрема, рейси між Дюсельдорфом і Москвою, а також між Берліном і Калінінградом. На це може піти декілька місяців.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Читайте також: Україна дозволила транзит російських літаків

Air Berlin є другою за величиною авіакомпанією в Німеччині. Вона виконує рейси в 160 пунктів призначення в 40 країнах. Її авіапарк налічує 158 літаків. За 2011 рік компанія перевезла більш ніж 35 мільйонів пасажирів.

Нагадаємо, на початку червня найбільша авіакомпанія Німеччини Lufthansa вирішила припинити рейси своїх літаків у Самару, Нижній Новгород і в московський аеропорт Внуково.