Усі підозрювані у справі вбитого російського опозиційного політика Бориса Нємцова відмовилися від свідчень. Так, останній підозрюваний Шадід Губашев, заарештований за співучасть у вбивстві Нємцова, на допиті також відмовився від своїх свідчень, пише РБК.

В результаті, у справі про розстріл політика не залишилося жодного обвинуваченого, який би визнавав провину.

"Шадід Губашев в минулий четвер під протокол заявив, що відмовляється від своїх зізнань, вони нібито були отримані шляхом обману та тиску", - відзначило джерело.

Згідно з версією Губашева, деякі оперативні співробітники організували йому в СІЗО зустріч з братом Анзором. Той почав переконувати родича, що треба дати певні показання і навіть разом з оперативниками розповів, які саме. Завдяки їм, запевняв Анзор, сидіти далі буде він, а Шадід разом з ще двома обвинуваченими - Хамзатом Бахаєвим і Тамерланом Ескерхановим - вийде на свободу.

Читайте також: Російська опозиція просить розслідувати вбивство Нємцова на міжнародному рівні

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Таким чином, Губашев розповів, що після вбивства Нємцова він був присутній при розмові Анзора і Заура Дадаєва, під час якого вони обговорювали, як скоїли цей злочин.

Нагадаємо, Бориса Нємцова вбили увечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту в безпосередній близькості від Кремля. За підозрою в причетності до вбивства раніше були затримані, а потім заарештовано п'ять осіб.