Російський посол у Франції Олександр Орлов розповів про план президента РФ Володимира Путіна щодо Сирії, який він збирається запропонувати у Нью-Йорку під час засідання Генеральної Асамблеї ООН. Про це пише Укрінформ.

"Путін запропонує у понеділок у рамках Генеральної Асамблеї ООН план з урегулювання сирійської кризи. Його пропозиція передбачатиме створення широкої міжнародної коаліції за участю країн регіону Сирії, Ірану, Іраку, Туреччини, Росії та Заходу проти "Ісламської держави", - сказав дипломат в одному з інтерв'ю.

Він також повідомив, як саме Путін планує врегулювати "сирійську кризу".

Читайте також: У "ДНР" вивісили прапор Сирії (фото)

"Розпочати і виграти війну в Сирії, звільнити її від "Ісламської держави", розпочати політичний процес, зокрема, провести демократичні вибори у 2016 році під міжнародним контролем", - сказав посол.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Орлов зауважив, що лише однією повітряною операцією ІД не перемогти, потрібна наземна операція, яку мають здійснити "сирійська, курдська та іракська армії".

За його словами, Росія й надалі підтримуватиме Башара Асада, і потрібно, щоб його війська брали участь у міжнародній коаліції.

Нагадаємо, військові формування чотирьох держав створили спільний інформаційний центр у Багдаді для боротьби з терористами "Ісламської держави". У ньому працюватимуть генеральні штаби Росії, Сирії, Іраку та Ірану.