На Youtube з'явилося відео, яке в Москві на мітингу опозиції до режиму Путіна зняв відомий прихильник терористів на Сході України Грем Філліпс.

Відомий у терористичних колах "ЛНР" і "ДНР" англійський "журналіст" приїхав до Москви на мітинг демократичної опозиції й почув про себе та свою діяльність багато невтішного.

Перехожі москвичі звинувачували його в повній необ'єктивності своїх репортажів з окупованих проросійськими бойовиками населених пунктів Донецької та Луганської областей.

У відповідь Грем Філліпс з посмішкою провокаційно відповідав москвичам: "Ви не любите об'єктивних кореспондентів ... Я найввічливіший, найоб'єктивніший кореспондент".

Далі організатори мітингу змушені були відвести шанувальника сепаратистів за межі мітингу і здати його московським правоохоронцям.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Читайте також: Екс-беркутівець в Дніпропетровську вербував терористів в соцмережах (відео)

Нагадаємо, що редакція німецького видання "WDR 5" спростувала інформацію російських ЗМІ про те, що журналістка видання Христина Нагель розповідала про нібито п'яного президента України Порошенко, який приїхав в аеропорт і вимагав полетіти в Москву.