При проведенні навчань "Центр-2015" в Актау (адмцентр Мангістауської області Казахстану) в Каспійському морі затонули чотири одиниці БТР-80.

За попередніми даними, четверо військовослужбовців строкової служби потонули, йдеться в офіційному коментарі Міноборони Казахстану, передають російські ЗМІ.

"Сьогодні, 18 вересня, у момент проведення другого етапу навчань "Центр-2 015" - "Ведення операції угрупованнями військ на Центрально-азіатському стратегічному напрямку" (вiдстань п'ять кілометрів від полігону "Оймашу"), при проведенні епізоду "висадка морського десанту та блокування плацдарму", в море вийшли шість одиниць БТР-80 і 52 військовослужбовців. Подолавши близько 150 метрів по морю, через сильний порив вітру і високі хвилі, потонуло чотири одиниці БТР-80 ", - повідомляється в коментарі.

За даними Міноборони, дві одиниці техніки вийшли своїм ходом на берег.

Читайте також: Муженко відвідав артилерійську базу озброєнь у Сарнах (фото)

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Міністр оборони Казахстану Імангалі Тасмагамбетов доручив Головній інспекції оборонного відомства терміново сформувати спеціальну групу і вилетіти на місце події для повного з'ясування подробиць і причин інциденту. "Поточна ситуація перебуває на особистому контролі міністра оборони", - підкреслюється в коментарі.