Британський співак Елтон Джон заявив, що хоче зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним - навіть після розіграшу російських пранкерів.

"Розіграші - це кумедно. Гомофобія, втім, не буває кумедною. Я люблю Росію, і моя пропозиція поговорити з президентом Путіним про права ЛГБТ залишається в силі", - написав він в Instagram.

"Якщо ця злощасна подія допомогла звернути увагу на життєво важливу проблему, то я радий опинитися жертвою розіграшу", - додав співак.

14 вересня, Елтон Джон заявив, що Володимир Путін подзвонив йому. У своєму блозі співак подякував президенту за розмову і висловив надію щодо особистої зустрічі, на якій він хотів би обговорити права гомосексуалів в Росії.

У вівторок речник російського президента Дмитро Пєсков спростував факт такої бесіди, відзначивши при цьому, що Володимир Путін готовий поговорити зі співаком.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Читайте також: Російські пранкери зізнались у розмові з Елтоном Джоном від імені Путіна

Повний запис 11-хвилинної розмови за день до цього була оприлюднена на сайті пранкерів у YouTube.

Дзвінку передувала зустріч Елтона Джона з українським президентом Петром Порошенком. Тоді співак заявив, що хотів би провести подібну розмову і з російським лідером.