Через снігопад, який уже назвали найбільшим в історії США, у Нью-Йорку зупинена робота громадського транспорту, не працюють аеропорт, залізниця та метро. Згідно із попередніми даними, загинуло більше 10 людей, буря накрила 22 штата із населенням понад 100 млн. чоловік вдовж Східного узбережжя та центрально-північні райони США.

У Нью-Йорку комунальні служби розчищають 30 см завали. Нині там температура опустилася до -20 С. В цей же час Масачусетс виявився затопленим. Аеропорти Нью-Йорка, Вашингтона, Чикаго,Філадельфії та Бостона відмінили понад 7,5 тис рейсів.

"Це була одним з найбільших хуртовин в історії Нью-Йорка. Закликаю мешканців міста піти додому і залишатися там. Не ризикуйте своїм життям", - попередив мер Нью-Йорка Білл де Блазіо громадян.

Влада заборонила проїзд на всіх вулицях і дорогах в Нью-Йорку. Порушникам загрожує штраф у $300. Губернатори штату Массачусетс, Коннектикут і Род-Айленд також запровадили обмеження на поїздки.

Національна служба погоди США назвала 250 кілометрову смугу вздовж узбережжя небезпечною через погодні умови. Хуртовини, вітер та сніг можуть продовжитися до вечора вівторка.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Проте, Нью-йоркська біржа, снігу не злякалася. На своєму офіційному сайті вони повідомили, що біржа буде працювати у вівторок та середу у штатному режимі.