Маєтки спікера Держдуми В'ячеслава Володіна, віце-спікера Сергія Неверова та депутата Миколи Панкова у Смоленській області показав у своєму розслідуванні один з телеканалів Росії.

Дача Володіна знаходиться в селі Починки Новодугінського району і є місцевою "визначною пам’яткою". За документами, земля належить сільськогосподарському підприємству "Боброве".

Дорога до маєтку перегороджена парканом з табличкою господарства, що начебто розводить маралів. Зйомка з повітря показала, що за високим парканом – штучний ставок та обладнаний вертолітний майданчик.

За словами місцевого охоронця, ця так звана "дача Володіна" – будинок єгеря, де живе тільки страж порядку.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Дача іншого високопосадовця, Сергія Неверова, знаходиться у селі Домашенка. Дорога до неї розмита, але, за словами місцевих мешканців, власник прилітає сюди на гелікоптері.

Ймовірний маєток депутата Панкова знаходиться в селі Степанково.

За інформацією журналістів телеканалу, формально вся нерухомість не належить жодному з названих депутатів. Наприклад, Микола Панков заявляв, що земля є власністю його тещі.

Територія СГП "Боброве" на 100% належить Лідії Барабановій, яку журналісти називають матір'ю В’ячеслава Володіна.

У свою чергу Неверов назвав інформацію про нерухомість на території Смоленської області "недостовірною та некоректною". Мовляв, на території, про яку згадав телеканал, розташований відреставрований Будинок ветеранів.

Спікер Держдуми Володін поки що ніяк не прокоментував результати журналістського розслідування.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Конча-Заспі обстріляли знімальну групу "СлідствоІнфо", які намагалися зафільмувати новий маєток українського олігарха Ріната Ахметова.