Саратовський даішник обікрав місцевий гіпермаркет. Він виніс з магазину товарів майже на 5 тисяч рублів.

Про це повідомили російські правоохоронці.

Як стверджує 25-річний співробітник Державтоінспекції, на крадіжку він пішов через постійний стрес і брак грошей.

Інцидент стався 22 квітня. Порушника спіймала охорона гіпермаркету. Поліцейські, що приїхали на виклик, вилучили товари.

Поліцейський прийшов в магазин разом зі своєю дружиною. У кошик вони поклали різні продукти, харчування для немовляти і товари для дев'ятирічної доньки.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Потім даішник зрозумів, що йому бракує грошей на епілятор, який давно просила дружина, і на презервативи. За словами самого правоохоронця, він "психанув" і поклав бритвений станок і п'ять пачок презервативів за пазуху. Туди ж направилися ручки і рідина від корозії металу.

Після оплати покупок охоронці зупинили зловмисника і запитали, чи є неоплачені товари. Даішник одразу у всьому зізнався і попросив дозволити йому оплатити товар, але співробітники магазину не піддалися на вмовляння.

Правоохоронець отримує понад 30 тисяч рублів на місяць (середній заробіток в РФ), на які утримує родину, у тому числі дружину і стару матір. Частина грошей йде на оренду житла.

Слідчим горе-крадій сказав, що зважився на "дурну крадіжку" через нервовий зрив і постійний брак грошей. До того ж його "пиляла" дружина, незадоволена його нарядами на службі, та вимагала взяти відпустку.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", житомирським поліцейським довелося діставати з дивана крадія, який обікрав сім будинків в селищі області.