Гарік Корогодський і Компанія в феєричної комедії
«Як витратити мільйон, якого немає»

22 - 23 травня 2017р. в Київському театрі оперети відбудеться прем'єра вистави за мотивами літературного бестселера Гаріка Корогодського «Як витратити мільйон, якого немає, і інші історії єврейського хлопчика».

Море гумору, щемливі нотки лірики і ностальгії, свіжі пластичні і музичні рішення забезпечать публіці повний екстаз від того, що відбувається.

На глядачів чекає приємний сюрприз: в одній з ролей на сцену вийде унікальний виконавець, сам Гарік - автор книги, за якою поставлено спектакль, успішний бізнесмен, знаменитий блогер і, з недавніх пір, молодий актор театру.

«Тут немає того, що Ви звикли бачити у мене на Facebook. Тут немає політики, немає сальних жартів, немає матів. Ну, тільки один ... »

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Вистава в режисерській інтерпретації Тихона Тихомирова - легка комедія з елементами буфонади про Гаріка Корогодського, його дитинство і юність, любов і ненависть, боротьбу і волю.

70 - 80-ті роки ХХ століття. Нестримна фантазія головного героя додає велику порцію фарб в занудний антураж радянської епохи. У зв'язку з цим видовище стає бурхливим і феєричним.

Зовсім скоро читачі зможуть з гідністю оцінити другу книгу Гаріка - продовження «Мільйона», а поки ми маємо можливість розтягнути задоволення від першої. Дивимося виставу і разом з його авторами шукаємо відповідь на питання «Як витратити мільйон, якого немає?».

У ролях: Гарік Корогодський, Олексій Вертинський, Дмитро Вівчарюк, Віталіна Біблів, Геннадій Попенко, Дмитро Сова, Борислав Борисенко, Слава Дудко, Юлія Врублевська, Вадим Пантус, Олександр Щукін, Сергій Солопай, Дар'я Палагнюк, Тетяна Туманна.
Пластичне рішення: Олексій Бусько.
Вокал: Іван Завгородній, Маня Корогодська.
П'єса: Тихон Тихомиров, Сергій «Седрік» Локшин, Олексій Смолка, Вадим Пантус.
Декорації: Петро Богомазов.
Художник по костюмах: Марія Денисенко.
Продюсери: Сергій Букшин, Тихон Тихомиров.