Акції протесту у Росії проти корупції у владі переросли у масові мітинги – у сотнях міст основні вулиці заполонили активісти, які вимагають розслідувати діяльність прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Попри резонансне становище, центральні російські канали не вважають за потрібне висвітлити ці зібрання – з екранів телебачення жодної інформації про протести не було.

Єдиними, хто публікує хоча б якісь дані, виявилися самі учасники та випадкові перехожі, які розміщують фото та коментарі у соціальних мережах.

За словами очевидців, у деяких містах місцева влада знала про подібні акції, але в більшості випадків свою ініціативу активісти не розкривали. Вони обурені тим, що ніхто із представників російських ЗМІ не взявся розповісти про це в ефірі.

Найбільше громадян зібралося на центральних вулицях Оренбурга, Білгорода,Тамбова, а пізніше – протестувальники вийшли на площі у Петербурзі та Москві.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що росіяни влаштували масові мітинги проти корупційної діяльності Дмитра Медведєва.