Французи висловили знак скорботи загиблими в результаті теракту в Лондоні, який сколихнув усе світове співтовариство 22 березня.

Про це повідомляє BBC Breaking News у Twitter.

Влада Парижа розпорядилися вимкнути вогні на Ейфелевій вежі в знак пам'яті. Підсвічування знеструмили опівночі за місцевим часом.

[[{"fid":"177310","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"403","width":"512","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", за останніми даними лондонської поліції, загинули п'ять осіб, серед яких був правоохоронець, ще 40 госпіталізовані.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Події у Вестмінстері розцінили як теракт. Вдень, чоловік здійснив наїзд на натовп, тим самим убивши жінку. Після цього він ударив поліцейського ножем і відкрив вогонь. Правоохоронці ліквідували терориста.