1-2 квітня у виставковому центрі на Лівобережній відбудеться 27-а спеціалізована виставка-форум закордонної нерухомості. Вперше виставка проводиться у вихідні дні, щоб зацікавлені в купівлі, продажу, оренді об'єктів і послуг ринку нерухомості кияни та гості столиці, змогли відвідати цей цікавий виставковий захід

Виставка традиційно пропонує: вигідні інвестиції, курортну нерухомість за кордоном, житлову зарубіжну нерухомість, візовий режим, юридичний супровід угод, консультації, поради, ознайомчі тури, прорахунки витрат і прибутку.
Виставковий сезон 2017 року відкривають пропозиції 12 країн: України, Австрії, Албанії, Болгарії, Великобританії, Німеччини, Греції, Іспанії, Північного Кіпру, Туреччини, Чорногорії, ін.

Особливо активно представлена ​​нерухомість Північного Кіпру більше 50% експонентів. Потепління в політичній обстановці по об'єднанню всіх кіпрських земель підвищує інтерес до цього регіону для інвестування в нерухомість, відповідно, інтерес компаній-учасників до українського покупця нерухомості.

Виставка відбудеться в Міжнародному виставковому центрі, що на Броварському проспекті, 15 в районі м.Лівобережна, павільон №1, вхід 1С.

1 квітня з 14.00 до 16.00 відбудеться семінарська програма з актуальних питань нерухомості:

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще
  • «Інвестиційні можливості Північного Кіпру». Кіпрсько-Турецька Будівельна ассоцияция
  • «Нерухомість Великобританії. Інвестиції в студентські апартаменти з гарантованим доходом 10% на термін до 10 років ». Черенкова Е., Генеральний директор компанії Prime Uk Property.
  • «Переваги відкритого ПЗ для ринку нерухомості. вигоди і зручності безкоштовних програм для бізнесу ». Гуренко Ю., компанія MARCon
  • «Прогнози ринку нерухомості Київського регіону, ціноутворення і активність ». Несін В., Президент Союзу фахівців нерухомості України.
  • «Українські агентства нерухомості як представництва зарубіжних компаній. Переваги для покупців. Юридичні аспекти ». Київське АН, що представляє кілька зарубіжних компаній.


Виставка розрахована на широке коло відвідувачів, покупців, інвесторів, які отримають професійну інформацію з перших рук.

Експоненти виставки: іноземні компанії-забудовники, інвестиційні компанії, їх представництва в інших країнах, агентства нерухомості, консультанти з питань придбання нерухомості за кордоном, ін.

До зустрічі на виставці!