22 – 23 травня в театрі Оперети відбудеться прем’єра вистави за мотивами
літературного бестселера Гаріка Корогодського


На сцену вийшли: Гарік Корогодський, Олексій Вертинський, Віталіна Біблів, Борислав Борисенко, Дар’я Палагнюк. Знайшлися сміливці і серед журналістів, одна з дівчат зіграла любовну сцену в дуеті з виконавцем ролі Гаріка – Дмитром Вівчарюком.
"Діма – це ідеальне влучання в образ! Тато, бабуся, Саша Меламуд – актори вистави дуже гармонійні в ролях героїв моєї історії", - відмітив гру акторів Гарік Корогодський.
"Ми раді представити вам дві вистави, які будуть показані у Києві. У майбутньому ми хочемо грати "Як витратити мільйон, якого немає" не один сезон, тому до прем’єри готуємося з повною віддачею", - прокоментував творчі плани команди Тихін Тихомиров.
Частина залучених від продажу квитків коштів буде направлена у благодійний фонд "Жизнелюб".

Коротко про виставу:
Вистава у режисерській інтерпретації Тихона Тихомирова – легка комедія з елементами буфонади про Гаріка Корогодського, його дитинство та юність, любов і ненависть, боротьбу і свободу.
70 – 80-і роки ХХ століття. Нестримна фантазія головного героя додає велику порцію фарб у нудний антураж радянської епохи. Таким чином, видовище стає бурхливим та феєричним.
Море гумору, щемливі ноти лірики та ностальгії, свіжі пластичне і музичне рішення подарують глядачам повний екстаз від дійства.
У ролях: Гарік Корогодський, Олексій Вертинський, Дмитро Вівчарюк, Віталіна Біблів, Геннадій Попенко, Дмитро Сова, Борислав Борисенко, Слава Дудко, Юлія Врублевська, Вадим Пантус, Олександр Щукін, Сергій Солопай, Дар’я Палагнюк, Тетяна Туманна.

Пластичне рішення: Олексій Бусько.
Вокал: Іван Завгородній, Маня Корогодська.
П’єса: Тихін Тихомиров, Сергій "Седрик" Локшин, Олексій Смолка, Вадим Пантус.
Декорації: Петро Богомазов.
Художник по костюмам: Марія Денисенко.
Продюсери: Сергій Букшин, Тихін Тихомиров.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще