Недбалість комунальників коштувала здоров’я однорічному жителю столиці. А все тому, що на хлопчика впала металічна решітка. Удар прийшовся на голову.

Інцидент стався в одній з багатоповерхівок на вулиці Бударіна у Святошинському районі Києва, передає "Сегодня".

За словами сусідів потерпілого, у будинку не працює ліфт. Щоб вийти з дитиною на вулицю, мама хлопчика спочатку знесла на п'ятий поверх сина, а потім пішла по коляску. Малюк тим часом узявся за решітку на вікні між поверхами, а оскільки вона була не закріплена, то впала на нього.

Від удару Омелян втратив свідомість. Перелякана мати вхопила дитину і забігла у квартиру до сестри, де зробила йому штучне дихання. Хлопчик отямився, відкрив очі, але практично не реагував ні на що. З його очей текли сльози, а ручка і ніжка зігнулися.

Поліцейські, прибувши на місце події, забрали на експертизу решітку. Жителі будинку кажуть, що вона важить кілограмів 30, і її несли двоє дорослих чоловіків. Люди, які мешкають у багатоповерхівці, додають, що неодноразово просили комунальників приварити грати, але все так і залишилося без відповіді.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Лікарі констатували у хлопчика важкі травми черепа. Решітка проламала дитині голову в кількох місцях. За його життя і здоров’я зараз борються медики.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Житомирщині дев’ятирічного хлопчика придавило дошками з підводи. Від отриманих травм він помер.