Кілька людей постраждали в результаті бійки між прихильниками і противниками турецького президента Реджепа Тайіпа Ердогана, яка сталась перед турецьким консульством в Брюсселі.

Про це повідомляє La Libre. Як повідомляється, постраждалим надається медична допомога, а поліція проводить розслідування інциденту. Точну кількість постраждалих не називають, також невідомо, чи затримала поліція учасників бійки.

Тим часом за повідомленням турецького телеканалу TGRT, бійка сталася під час голосування з референдуму в Туреччині. У країнах Європи громадяни Туреччини голосують раніше ніж з співвітчизники на батьківщині.

Телеканал повідомляє, що ножові поранення отримали троє людей, стан одного з них оцінюється як важкий. Користувачі розмістили фото та відео з місця подій.

Зазначимо, що референдум в Туреччині пройде 16 квітня. Громадяни країни на всенародному голосуванні будуть вирішувати, чи хочуть вони збільшення повноважень президента.

Як повідомляв сайт Знай.ua, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган пригрозив розірвати угоду про мігрантів з Європейським Союзом.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще