У столиці продовжується війна між підприємцями та комунальними службами, які намагаються зачистити місто від МАФів. На лівому березі Києва кіоски не прибирають, а просто ламають з усім, що є усередині.

Почався звірячий демонтаж ще два дні тому. Біля метро "Лівобережна" приїхали люди у бойовій формі та взяли в оточення декілька МАФів. У перший день комунальники знищили точки торгівлі усередині, а наступного дня просто поламали конструкції та вікна.

"Приїхали люди у формі та комунальники. Вони почали усе трощити, як тітушки. Вибили усі вікна та двері. Кому пощастило, встигли вивезти товар", - коментують свідки подій.

Зазначимо, що залишки МАФів лежать просто на дорозі. У деяких торгових точках знищили навіть товари, обладнання та меблі.

"Під роздачу потрапили усі. Усе валяється просто на дорозі. А поруч штук сім великих офісних центрів", - діляться враженнями власники кіосків.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Така ж ситуація відбувається і в іншому районі Києва - Троєщині. По вулиці Маяковського комунальники також за підтримки людей у формі без розпізнавальних знаків демонтують МАФи.

"МАФи зібрані в єдину конструкцію. Їх не розбивали, а розбирали, щоб по частинах відвести з місця. Інакше їх демонтувати не можливо. Усі кіоски є монолітною конструкцією, загальна площа якої кілька сотень метрів", - коментують свої дії комунальники.

Читайте також: Перемога: у столиці знищили "вулицю МАФів" (фото)

Нагадаємо, що раніше незаконні точки обережно прибирали, а підприємці мали змогу залишити свій товар неушкодженим. Відтепер комунальники розпочали радикальні дії проти малого бізнесу.