На вихідних у столиці пройшла щомісячна благодійна барахолка "Кураж базар". На заході побували тисячі киян, а також зірки шоу-бізнесу.

Про це пише кореспондент "Знай".

Весь день грали музику шість діджеїв, 470 учасників пропонували всілякі товари і послуги, у відомих зірок можна було купити все, чого душа забажає- від селфі до сценічного костюма. На другий день барохолки благодійний фонд "Життєлюб" представив яскраву розважальну програму. "Дівчатка" і "хлопчики" за 70 років в епатажних нарядах презентували енергійний танець, який справив фурор на глядачів.

Всі кошти зібрані на "Зоряній Алеї" були передані "Життєлюбам" на реалізацію проекту "Літній кінотеатр" для самих "юних" киян.

Створювати "зоряний" настрій на "Куражі" допомагали Гарік Корогодський, Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар, Слава Фролова, Монатік, Світлана Вольнова, Монро, Андрій Шабанов, Даша Коломієць, Єва Бушміна, Женя Галич та інші.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Знай" поспілкувався з організаторами та дізнався, чого можна очікувати на наступній, передноворічній барахолці.

"The New Old - це 100% благодійний захід, весь прибуток від якого піде у Фонд "Таблеточки" на допомогу онкохворим діткам. Буде вона 12-13 грудня теж на Арт-заводі "Платформа". Тематика - різдвяна. Тому звичайно буде Санта, різдвяна пошта, де можна буде написати листа від руки, відповідна музична програма і декорації. Ми будемо кликати всіх медійних осіб, але точний список знатимемо тільки наступного тижня", - розповідають організатори заходу.

Читайте також: Благодійна барахолка "Кураж базар" пройшла у Києві (фото, відео)

Як відомо, на минулій барахолці вдалося зібрати 64741 грн, цього разу метою Куражу була сума в 80 тисяч.

"На жаль, зібрати 80 тисяч не вийшло, банально підвела погода. Через це відвідувачів було менше, ніж ми розраховували. Але тим не менш зібрали практично 33 тисячі", - поділилися з нами творці барахолки.