Поліція Київської області просить допомогти із розшуком студентки 21-річної Ольги Сороки. Вона зникла з міста Ірпінь за дуже дивних обставин. Тиждень тому власника житла, який здавав їй кімнату, знайшли повішеним. З того часу доля дівчини – невідома.

"Останній раз Ольгу бачили в місті Ірпінь близько 9-ої вечора 4 листопада. Вона пішла з дому і не повернулась. Оля разом із іншими студентами винаймала житло в Ірпені. Це невеличкі будиночки на подвір'ї. Власника знайшли повішеним. Чи є зв'язок між цими двома подіями, з'ясовуємо", - сказав "Знай" речник обласної поліції Микола Жукович.

Чоловік, швидше за все, наклав на себе руки, кажуть у місті. Зараз поліція, кінологи, водолази та рятувальники прочісують ліси, парки, будови та водойми в околицях міста. Шукають бодай щось.

"Вона зникла безслідно. Адже слідів немає абсолютно ніяких. Просто пропала. Навіть версій того, що могло статися, немає. Раніше ніколи не пропадала навіть на добу. Їхати нікуди не збиралася", - каже її однокурсниця Лілія.

Читайте також: Відкрили кримінальну справу за фактом пропажі соратника Сенцова

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Ольга родом з Рівненської області. Навчається в Національному університет державної податкової служби. В день зникнення вона була одягнена в коричневе пальто із капюшоном, білі кросівки та світло-сині джинси.

В поліції уточнюють, що особлива прикмета – шрам на щоці довжиною до 1 см. Просять всіх, хто може бодай щось повідомити про зниклу, телефонувати за номерами (04597) 61-335, 55-179 або на спецлінію 102.