Співак Елтон Джон виступив на форумі YES з лекцією про необхідність дотримання прав ЛГБТ - повідомляє сайт Ялтинського форуму.

Зокрема, Елтон Джон підтримав думку Гілларі Клінтон, яка в грудні 2011 року в Женеві заявила, що права геїв - це права людини.

"Бути толерантним - це не тільки правильно з моральної точки зору, але для нової України це було б розумно. Базова справедливість - це інвестиція в людський капітал, а людський капітал - це драйвер для бізнесу", - зазначив від себе співак.

Елтон Джон заявив також, що Україна повинна знайти спосіб приєднатися до світу терпимості і закликав політиків і бізнесменів, які зібралися на його лекцію, захистити права людини.

Читайте також: Австралійський мільярдер хоче інвестувати в Україну

Популярні новини зараз

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Співак нагадав, що на початку літа гей-парад у Києві зібрав кілька десятків людей, захищати яких довелося вдвічі більшій кількості співробітників правоохоронних органів. Сама акція пройшла всього десять хвилин, а бійки на вулицях тривали ще годину.

Нагадаємо, під час маршу ЛГБТ-спільноти 6 червня в Києві відбулися сутички правоохоронців з групою супротивників заходу.