Українська туристка у лютому їздила у Єрусалим на екскурсію у змішаній групі росіян. На вулицях міста люди прийняли їх за "зліт бандерівців" і кричали "Слава України", написала вона у своєму "Живому журналі".

Жінка подорожувала із сином. З Єгипту поїхали у Єрусалим на 2 дні. Українка у турфірмі просила, щоб її включили до складу саме української туристичної групи.

"Група наша складалася з 44 осіб - 6 українців і 38 росіян. Я їх прискіпливо перерахувала, тому що до цього мала витончені "стосунки в мозок" з представником туркомпанії. Вимагала українську групу. Української не надали, але обіцяли "змішану". Змішувати в підсумку було, напевно, особливо нічого. Так, приправка", - пише користувачка під ніком "koman_d_ira".

Розповідає, що гід довго говорила про свою міцну любов до Росії, вдячність Сталіну за заснування держави Ізраїль та інші подвиги. Зверталась до групи: "Ви, росіяни".

В Єрусалимі цей гід видала всім туристам жовто-блакитні кепки.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Дуже красиві. Чудові кепки, жовто-блакитні. Не якісь там блакитно-лимонні, або, наприклад, блакитно-курчачі. Жовті, як стигла пшениця на полях України, и сині, наче небо над нею. З маленькою написом "Пегас". Ми цей напис визнали фактом незначним", - описала туристка.

В автобусі запанувала тиша. Гід застерегла, що не зважаючи на колір, кепки необхідні для безпеки. Згадала про теракти і про те, що без кепки у великому небезпечному місті можна загубитись. Аргументи подіяли, і абсолютно всі 38 росіян не знімали у Єрусалимі кепки 2 дні.

"Ми отримували велике задоволення, коли люди на вулицях кричали нашій групі: "Слава Україні". А кричали досить часто, тому що з боку це виглядало, як зліт бандерівців. На білих вулицях старого міста ми були яскравою плямою, що притягує погляди, позитивною і веселою. Деякі москалі спочатку здригалися, потім звикли".

Додає, росіяни-туристи були досить мирні, турбувались лише про свої справи та безпеку. "Щоправда, на наші відповіді "Героям слава" реагували кисло", - уточнила українка.

У кінці розповіді вона подякувала туристичній компанії і пообіцяла їздити із ними ще.