Український епатажний телеведучий Роман Вінтонів, відомий всім за псевдонімом Макл Щур, отримав повістку і зараз проходить військові навчання на полігоні у Рівненській області.

Про це він повідомив на персональній сторінці у Facebook.

Нещодавно Щур вже писав, що форма бійця Збройних сил йому надзвичайно сподобалась і дуже личить. За його проханням йому навіть замінили черевики з більшого розміру на менший.

Після навчання на полігоні журналістові запропонують долучитись до експериментального проекту із прикріплення його до військової частини, яка знаходиться в зоні АТО.

Метою є покращення співпраці військових і преси. Телеведучий по телефону прокоментував, що досі не відчув особливо великої впізнаваності у війську.

"Та таке, може, пару людей впізнали, а так більшість - ні. Та нормальні умови, солдатські", - каже Щур.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Читайте також: Для Майкла Щура на війні підготували місце прес-офіцера

Керівник прес-центру ОК "Захід" Анатолій Прошин розповідає, що Майкл Щур – такий самий громадянин України, як і всі інші, на якого поширюються всі закони і укази.

"Такий самий, як і ми з вами. А те, що в нього є фах, і ми повинні його використати за цим фахом – так. Якщо він скаже: я хочу воювати – він буде воювати. Але ми йому запропонуєм використати його в інформаційно-психологічних операціях", - додає Прошин.