Зіткнення розвідувального судна Чорноморського флоту РФ "Лиман", на борту якого перебували 85 членів екіпажу, з сирійським скотовозом YOUZARSIF Н у південно-західній частині Чорного моря за 40 кілометрів від Босфора, внаслідок якого російський корабель пішов на дно, викликало жваве обговорення у соцмережах.

Як написав на своїй сторінці у Facebook головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко, військове судно, обладнане "повним фаршем" апаратури спостереження, потонуло від зіткнення з судном, призначеним для перевезення худоби. За його словами, росЗМІ делікатно промовчали про призначення корабля, що став причиною загибелі "Лимана".

Інші користувачі прокоментували подію знаковою фразою російського президена Володимира Путіна "Він потонув", якою той відповів на питання про причину загибелі підводного човна "Курськ" у Баренцевому морі.

У соцмережах зіткнення сирійського скотовоза з військовим кораблем Росії вже назвали "ножем у спину від сирійських братів" та актом приниження "великої імперії".

Інші ж припустили, що "Лиман" протаранили невипадково.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", внаслідок зіткнення російського корабля-розвідника та сирійського судна 15 моряків Чорноморського флоту РФ зникли безвісти.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще