Відома голлівудська актриса Емма Стоун написала лист 17-річному Джейкобу Стауденмайеру, який зняв запрошення на випускний для неї у вигляді пародії на мюзикл «Ла-Ла Ленд».

Про це повідомляє Hollywoodreporter. Емма подякувала школяру за «найбільше запрошення в її житті» і сказала, що не зможе скласти йому пару на балу.

Актриса додала, що не зможе приїхати в на випускний в Фінікс, де живе підліток, оскільки вона зараз працює в Лондоні. Стоун похвалила відеозапрошення Джейкоба і його чудову режисерську роботу.

«Джейкоб, спасибі за те, що зробив найбільше запрошення, яке я коли-небудь отримувала. Не можу передати словами, яка це честь для мене, і як сильно я посміхалася під час перегляду цього чудово зрежисованого відео. Я працюю в Лондоні, але сподіваюся, що ти відмінно проведеш час на випускному. Мені приємно, що ти думав про мене. P.S. Ти дійсно схожий на Райана Гослінга », - написала в листі актриса.

У своєму відеозверненні до Емми Стоун школяр переспів пісню «Another Day of Sun». Ролик швидко став популярним. Підліток знімав відео на шкільному подвір'ї і в віршах звернув увагу актриси, що «трохи схожий на Райана Гослінга».

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Раніше Джейкоб Стауденмайер в ефірі одного з американських каналів говорив, що не перейматиметься в разі відмови. Він наголосив, що для нього досить буде отримати лист від Емми Стоун.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, актори, які знімаються в рімейку «Брудних танців», показали перші кадри знімального процесу.