В італійському місті Лукка, де стартував саміт країн "Великої сімки", спалахнули сутички активістів з поліцейськими. Мітингувальники виступають проведення міжнародної зустрічі дипломатів, які несли з собою антиглобалістські гасла.

Про це повідомляють російські ЗМІ. На акціях протестів зібралося кілька сотень людей. Мітинг мав пройти від міського вокзалу вздовж фортечних стін на північ. Правоохоронці в повній екіпіровці перегородили шлях найбільш агресивним учасникам акції, які намагалися проникнути в закритий історичний центр міста. Там в цей час була зустріч міністрів.

"Тоскана проти G7: Вбивці - геть!" Ваші руки вкриті кров'ю "і" Ваші війни - це наші загиблі ", - викрикували учасники протесту.

У відповідь на дії поліцейських мітингувальники намагалися прорвати оточення. Вони почали кидати в правоохоронців пляшки та каміння. ЗМІ повідомляють про п'ятьох травмованих поліцейських. В результаті зіткнень є затримані.

На даний момент протистояння затихли. Але над місцем продовжують кружляти вертольоти правоохоронців.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще
Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Венесуелі спалахнули масові антиурядові заворушення. В результаті постраждали кілька десятків людей.